'KV Oostende grijpt in en zet Marc Coucke zwaar onder druk' Sport
Sport

'KV Oostende grijpt in en zet Marc Coucke zwaar onder druk'

'KV Oostende grijpt in en zet Marc Coucke zwaar onder druk'

KV Oostende zit momenteel in vieze papieren. De Amerikanen die KVO willen overnemen vinden geen deal met Marc Coucke en zijn investeringsmaatschappij Alychlo over de jaarlijkse huur van de inmiddels beruchte tribune in de Versluys Arena. En dus grijpt Oostende nu in.

Dat is niet onlogisch. Doordat een deal met de Amerikanen op de helling staat, is ook de proflicentie van Oostende serieus in gevaar. En daarom ligt nu een opvallend scenario op tafel: Het Nieuwsblad weet dat KVO reeds met 1B-club Roeselar onderhandelde om volgend seizoen minstens zes maanden op Schiervelde te gaan spelen.

Coucke moet water bij zijn wijn doen

Op die manier zoude Versluys Arena leeg komen te staan en het huurcontract herbekeken moeten worden. "Dit alles is uiteraard een manier om druk te zetten op Marc Coucke", weet Het Nieuwsblad.

"De Amerikaanse overname van Oostende kan pas doorgaan als Coucke genoeg water bij de wijn doet. De oorspronkelijke huurprijs van zijn tribune was 1,2 miljoen euro per jaar. Dat is ondertussen met 50 procent gezakt, maar de Amerikanen vinden het nog te veel", besluit de krant.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws