Maandag 13 Januari 2020 - 13:30   I   door Redactie

Leko weet niet wat hij ziet van Club Brugge: "Ze lachen er gewoon mee"

Leko weet niet wat hij ziet van Club Brugge:

Ivan Leko was de voorbije twee seizoenen trainer van Club Brugge en leverde uitstekend werk op Jan Breydel. Toch werd hij afgelopen zomer vervangen door Philippe Clement. Toch is Leko niet rancuneus. Integendeel, hij weet niet wat hij tegenwoordig ziet van blauw-zwart.

"Wat kan ik zeggen? Club lacht met de tegenstand. Het zijn geen fiftyfifty-wedstrijden meer. Als je ziet hoe Club thuis Gent naar huis speelt en hoe het in de beker Anderlecht uitschakelt... (blaast) Het is gewoonweg van een ander niveau. Ik kan alleen maar complimenten geven. Aan iedereen", aldus Leko in Het Laatste Nieuws.

"Club heeft vorige zomer de toon gezet, met hun transfers", gaat Leko verder. "De boodschap van Bart (Verhaeghe, nvdr.) en Vincent (Mannaert, nvdr.) was: 'We zijn goed, maar we willen top worden.' Daar hou ik van. Weet je nog wat ik vorig seizoen vaak zei? (lachje) 'If you dream, dream big.' Wel, als een bestuur zo redeneert, raakt iedereen binnen de club besmet met dat virus. Club Brugge is van niemand meer bang. Zelfs niet van Real Madrid of PSG. Da's gewoonweg fantastisch."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal  I  sport