Woensdag 9 Oktober 2019 - 15:30   I   door Redactie

Marc Coucke brengt Anderlecht in gevaar: 'Het is een énorm risico'

Marc Coucke ligt niet bepaald meer in de bovenste schuif bij de supporters van RSC Anderlecht. Sinds Coucke voorzitter is van paars-wit, is het nog geen moment rustig geweest in en rond het Constant Vanden Stockstadion. En de fans nemen hem dat erg kwalijk.

Marc Coucke brengt Anderlecht in gevaar: 'Het is een énorm risico'

"Of de constructie met Vercauteren en Kompany zal werken, is zeer de vraag. Wat dat betreft neemt Anderlecht nog maar eens een risico nadat het dat tijdens de transferperiode ook al een paar keer deed", neemt Jacques Sys, hoofdredacteur bij Sport/Voetbalmagazine Marc Coucke op de korrel.

"Met Vercauteren en Kompany staan twee sterke persoonlijkheden naast elkaar, twee hanen op één erf, dat lijkt om botsingen te vragen. Het is duidelijk dat één van beiden de verantwoordelijkheid zal dragen", gaat Sys verder.

"De koerswijziging moet Marc Coucke aan het denken zetten"

"De koerswijziging moet Marc Coucke aan het denken zetten. Sinds hij voorzitter werd, is het geen moment rustig geweest op Anderlecht. Verkeerde keuzes op sleutelposities, een niet in te dijken ontslagregen in de buik van de club, zelfs dat wat door de grootste critici als een gigantische stunt werd beschouwd, het aantrekken van Kompany, draaide uit op een fiasco. Dat alles samen kan Coucke niet onberoerd laten", besluit Sys.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal