Maandag 9 September 2019 - 16:30   I   door Redactie

Martinez geeft één Rode Duivel nu al op: "We kunnen hem afschrijven"

Het wordt volgende zomer drummen voor een plaatsje in de 23-koppige EK-selectie van de Rode Duivels. Roberto Martinez kan uit een grote vijver vissen, maar de bondscoach heeft bijna een jaar voor het Europees kampioenschap één international al opgegeven.

Martinez geeft één Rode Duivel nu al op:

Volgens Ludo Vandewalle, Chef voetbal bij Het Nieuwsblad, gaat Martinez de ervaren Mousa Dembele niet meenemen naar het EK. De middenvelder verkaste in januari naar het Chinese Guangzhou R&F, maar speelde sindsdien niet meer voor de nationale ploeg.

De 32-jarige Dembele is een vaste waarde bij Guangzhou R&F, maar een oproeping voor de Rode Duivels lijkt er dus niet meer in te zitten. In aanloop naar het EK beschikken andere spelers over betere kaarten om een selectie af te dwingen.

Vanaken, Trossard, Januzaj, Verschaeren of Raman?

"Op de twee posities achter de diepe spits Lukaku en Batshuayi is er na Mertens en Eden Hazard nog een opening. Chadli (of Carrasco), Vanaken, Trossard, Januzaj, Verschaeren en Raman komen daarvoor in aanmerking nu we Dembélé toch stilaan kunnen afschrijven", aldus Vandewalle.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Rode Duivels  I  voetbal