Maandag 9 September 2019 - 07:30   I   door Redactie

Mbaye Diagne meteen betrokken bij incident: 'Hij greep hem naar de keel'

Club Brugge versterkte zich op Transfer Deadline Day met Mbaye Diagne (27). De spits zou een absolute meerwaarde moeten zijn voor de ploeg van Philippe Clement, maar het wordt wel zaak om Diagne in het gareel te houden.

Mbaye Diagne meteen betrokken bij incident: 'Hij greep hem naar de keel'

Zo staat Diagne erom bekend een enfant terrible te zijn. Een reputatie die hij tijdens deze interlandbreak alle eer aandeed. Turkse media melden dat de spits immers betrokken was bij een incident.

Diagne vertoefde vorige week in Turkije, waar hij nog enkele zaken moest regelen voor zijn verhuis naar België. Toen de aanvaller 's middags in een shopping center ging lunchen met enkele vrienden en mensen uit zijn entourage, liep het mis.

Naar de keel gegrepen

Iemand fotografeerde Diagne en co, maar dat vond de nieuwe spits van Club Brugge maar niets. Samen met iemand uit zijn entourage stapte Diagne op de persoon af. De vriend van Diagne greep de persoon in kwestie naar de keel en Diagne pakte zelfs diens gsm af om de gemaakte foto's te wissen.

De security moest tussenbeide komen en Diagne en zijn vriend tot kalmte aanmanen. Alles werd opgelost, maar het toont wel aan dat Diagne een licht ontvlambaar iemand is...

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Galatasaray  I  voetbal  I  sport