Woensdag 6 Januari 2021 - 17:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Miss België Celine Van Ouytsel out zich als fan van deze Belgische topclub

Miss België Celine Van Ouytsel out zich als fan van deze Belgische topclub

Celine Van Ouytsel kroonde zich begin 2020 tot Miss België en heeft voorlopig niet meteen een opvolgster. Onlangs dook Van Ouytsel op in 'De Slimste Mens ter Wereld' en binnenkort is te zien op VTM 2. Tussendoor maakt de Miss België ook even tijd voor... sport.

"Of ik een favoriete ploeg heb? Antwerp", vertelde Van Ouytsel in Voet Vooruit van Play Sports. Dinsdag, bij Qmusic, onderstreepte de Miss België dat nog eens. "Wie de ploeg van't stad is? Antwerp, natuurlijk. Dat is simpel, hé", klonk het.

'Missie Callcenter'

Van Ouytsel is binnenkort ook te zien in het gloednieuwe VTM 2-programma 'Missie Callcenter'. In ‘Missie Callcenter’ gaan tal van (ex-)missen prangende vragen van gewone Vlamingen beantwoorden.

Véronique De Kock, Ann Van Elsen, Dina Tersago, Celine Van Ouytsel, Anne De Baetzelier, Virginie Claes, Joke Van De Velde, Justine De Jonckheere, Eveline Hoste, Ellen Petri, Lenty Frans, Nele Somers, Cilou Annys en Angelina Flor Pua laten geen enkel onderwerp van bellers onbesproken en gooien alles in de strijd om 2021 met een goed gevoel te starten.

“De missen bewandelden elk een eigen professioneel pad en delen hun persoonlijke ervaringen om hun gesprekspartners door elke situatie te loodsen. Met de nodige humor, eerlijkheid en empathie”, benadrukt VTM in een officiële aankondiging van het programma. 'Missie Callcenter' is vanaf dinsdag 19 januari om 21.40 te zien bij VTM 2.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Celine Van Ouytsel  I  sport  I  voetbal