Moet Vincent Kompany nu al vrezen voor ontslag bij Anderlecht? Sport
Sport

Moet Vincent Kompany nu al vrezen voor ontslag bij Anderlecht?

Moet Vincent Kompany nu al vrezen voor ontslag bij Anderlecht?

Na het puntenverlies tegen OH Leuven, kreeg Vincent Kompany flink wat kritiek van de Anderlecht-fans. Zij begrepen bepaalde keuzes van hun trainer niet en maakten dat ook duidelijk.

Kompany gaf achteraf eerlijk toe dat hij fouten had gemaakt tijdens het duel tegen OHL. Wat hij precies fout had gedaan, zei hij niet. Maar Het Nieuwsblad denkt dat de reactie van Vince the Prince geen show is.

"Stilaan beseft Kompany dat"

"Stilaan beseft Kompany dat hij niet boven de wetten van het voetbal staat en afgerekend zal worden op resultaten", schrijft de krant. Moet Kompany dan vrezen voor een ontslag? Dat voorlopig nog niet, denkt Het Nieuwsblad.

Afgerekend worden op de resultaten? "Niet zozeer door het geduldige bestuur, maar eerder door de buitenwereld", benadrukt de krant. "Als de puzzel dan niet past en je team is niet beter dan OHL of Eupen, maak je je zorgen en stel je jezelf in vraag."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws