'Mogi Bayat helpt Anderlecht aan opvallende miljoenentransfer' Sport
Sport

'Mogi Bayat helpt Anderlecht aan opvallende miljoenentransfer'

'Mogi Bayat helpt Anderlecht aan opvallende miljoenentransfer'

Mogi Bayat woonde afgelopen weekend de wedstrijd tussen RSC Anderlecht en Sporting Charleroi bij. Dat deed de beruchte zaakwaarnemer niet zomaar.

Achter de schermen maken Anderlecht en Bayat immers werk van een miljoenentransfer. Zo is het de bedoeling dat Adrien Trebel in januari andere oorden opzoekt. Om Trebel te verpatsen, rekent men bij paars-wit meer dan ooit op diens zaakwaarnemer Mogi Bayat.

Trebel zelf bereikte in november reeds een akkoord met Al Shabab, maar nu moet Anderlecht er nog zien uit te geraken met de Saudische club. Paars-wit wil enkele miljoenen verdienen aan het vertrek van Trebel, terwijl Al Shabab eigenlijk geen transfersom zou willen betalen.

10 miljoen

Het Nieuwsblad weet dat het nu aan Bayat is om ervoor te zorgen dat beide clubs elkaar tegemoet komen. Afgelopen zomer wilde Anderlecht nog 10 miljoen euro voor Trebel. Nu zou het vrede nemen met enkele miljoenen. In principe gaat Bayat daar ook voor zorgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws