Zondag 7 Februari 2021 - 12:38   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Nederlanders in shock door Noa Lang: "Het is werkelijk een schande"

Nederlanders in shock door Noa Lang:

Noa Lang (21) heeft zich in de voorbije maanden stormachtig ontwikkeld bij Club Brugge. Zaterdagavond tekende de Nederlander alweer voor een sterke prestatie en twee doelpunten. De supporters van Ajax begrijpen nog steeds niet dat Lang deze zomer moest vertrekken bij hun club.

De Ajax-aanhang kreeg het de jongste maanden al zwaar te verduren. Er was de hele heisa rond Quincy Promes, Hervé Onana die een dopingschorsing van een jaar kreeg, topaankoop Sebastien Haller die niet werd ingeschreven voor de Europa League en Brian Brobbey die niet wil verlengen. Dat Lang het ondertussen uitstekend doet bij Club Brugge, kan er dan ook niet meer bij voor de trotse Amsterdammers. Op fora en sociale media uiten ze hun ongenoegen aan het adres van het Ajax-bestuur.

“Het is werkelijk een schande dat Promes en Labyad de voorkeur hebben gekregen op Lang. Zeker gezien zijn uitstekende voorbereiding”, reageert een supporter. “Lang wilde zijn contract verlengen, verhuurd worden en daarna terugkeren naar Ajax. Maar Ajax zag alleen iets in een uitleenbeurt met een verplichte optie tot koop. Deze blunder is dus volledig aan Ajax toe te schrijven”, pikt iemand anders in.

"Het wordt met de dag pijnlijker. Wat een grove blunder"

“Deze situatie met Lang wordt met de dag pijnlijker”, stelt een teleurgestelde fan vast. “Het laten gaan van zo’n speler is een grove blunder. Het is voor mij, en velen die Lang een beetje kennen als voetballer, niet zo’n verrassing dat hij het zo goed doet bij Club Brugge. Lang laten gaan was gewoon heel dom en onbegrijpelijk.”

“Dit is een grote flater van Ajax en Erik ten Hag. Ze hadden Lang nooit mogen laten gaan”, besluit de zoveelste kwade Ajax-supporter. Het zit hen duidelijk hoog dat Lang niet meer in de Amsterdam ArenA voetbalt.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal