Zondag 24 Januari 2021 - 11:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Olivier Deschacht heeft er erg veel spijt van: “Anders waren Annelien en ik nog samen geweest”

Olivier Deschacht heeft er erg veel spijt van: “Anders waren Annelien en ik nog samen geweest”

Olivier Deschacht en Annelien Coorevits waren 13 jaar lang een van de populairste voetbalkoppels. Samen kregen ze twee kinderen. 1,5 jaar waren ze getrouwd, voordat ze de stekker uit hun huwelijk trokken.

Olivier zit nu bij Zulte-Waregem, maar zal toch vooral de geschiedenisboeken in gaan als Anderlecht-speler. Bijna 20 jaar speelde hij daar als verdediger. Zijn vertrek was er echter één in mineur en daar leed ook zijn huwelijk met ex-Miss België Annelien Coorevits onder. “Was het anders gegaan in Anderlecht, dan waren Annelien en ik nu nog samen”, zegt Olivier in De Morgen. “Honderd procent zeker.” 

"Hier in deze kamer kreeg ik het telefoontje van Marc Coucke dat het voor mij bij Anderlecht voorbij was, na twintig jaar", herinnert Olivier zich. "Samen met Annelien heb ik hier staan bleiten.”

Hoe gaat het nu tussen het voormalige koppel? “We komen overeen, we hebben tenslotte samen twee kinderen van 5 en 9 en dat zijn spannende leeftijden”, weet de verdediger. “Maar ik heb wel spijt van hoe het is gelopen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Olivier Deschacht  I  Annelien Coorevits  I  sport  I  voetbal  I  shownieuws