Olivier Deschacht keert mogelijk per direct terug naar Anderlecht Sport
Sport

Olivier Deschacht keert mogelijk per direct terug naar Anderlecht

Olivier Deschacht keert mogelijk per direct terug naar Anderlecht

Haalt RSC Anderlecht na Vincent Kompany nog een oud-speler terug? Het is niet uitgesloten. Olivier Deschacht heeft alvast openlijk gesolliciteerd bij paars-wit.

Tijdens een interview met Sporza sprak Deschacht zich uit over een mogelijke terugkeer naar Anderlecht. “Dat is mijn ambitie. Wie weet komt het er ooit van. Dat ze nog iemand zoeken met een trainersdiploma? Dat klopt, maar ik heb mijn diploma nog niet, hé. Ik heb nog een jaar cursus voor de boeg.”

“Zoals ik zei: ik heb de ambitie om ooit terug te keren bij Anderlecht. Het is mijn club. De club waar ik alles heb meegemaakt. Successen en dieptepunten, maar ik ben altijd teruggekeerd. Maar of ik volgende maand, over drie jaar of over vijf jaar terugkeer bij Anderlecht, kan ik niet zeggen. Ik heb nog geen telefoontje gekregen van het bestuur.”

In welke rol Deschacht zichzelf op termijn ziet, weet hij nog niet. “Niet als hoofdtrainer. Ik denk dat ik daar de capaciteiten niet voor heb. Ik ben nogal ongeduldig en kan soms erg negatief zijn. Als T1 moet je je emoties misschien meer kunnen verstoppen. Al is dat iets waar ik misschien ook kan in groeien.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws