Zondag 11 Oktober 2020 - 21:00   I   door Redactie

Ontgoochelde Lukaku reageert erg scherp na nederlaag Rode Duivels

Ontgoochelde Lukaku reageert erg scherp na nederlaag Rode Duivels

De Rode Duivels verloren zondagavond met 2-1 van Engeland. Na afloop van de wedstrijd reageerde een ontgoochelde Romelu Lukaku erg scherp.

"Deze nederlaag had niet gemoeten”, zei Lukaku voor de camera van VTM. “We hebben in de eerste helft veel kansen gehad waar we hadden moeten scoren. We krijgen goals binnen die we normaal niet hadden moeten binnenkrijgen..."

"De manier waarop we die penalty tegen krijgen... We wisten dat we daar voorzichtig moesten zijn want de ref gaf ons een cadeau en sowieso dat hij de andere ploeg dan ook een cadeau zou geven. Spijtig", krijgt de scheids een veeg uit de pan van Lukaku.

Kutnederlaag

De spits van Inter is ook van mening dat de Rode Duivels te afwachten speelden. "Met de kwaliteit, de snelheid en de agressiviteit die we hebben, moeten we meer druk zetten."

"Als je de tegenstander zoveel aan de bal laat, en Engeland is een goeie ploeg… We hadden die mannen achteraan onder druk moeten zetten, zodat we de bal hoger konden recupereren. We moeten hierover praten en er aan werken, want dit is een kutnederlaag", besloot Big Rom.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Engeland  I  Rode Duivels  I  sport  I  voetbal