Zondag 12 Januari 2020 - 11:00   I   door Redactie

Opstand in kleedkamer van Antwerp tegen Lamkel Zé: "Zo kan het niet verder"

Opstand in kleedkamer van Antwerp tegen Lamkel Zé:

Het gaat fout in de kleedkamer van Antwerp FC. Ook zijn ploegmaats zijn het gedrag van Didier Lamkel Zé kotsbeu. Tijdens een oefenwedstrijd tegen een Spaanse selectie pakte Lamkel Zé weer rood.

"Als jullie en wij daar aandacht gaan aan schenken, dan komt Lamkel Zé weer in de spotlights te staan. En dat verdient hij absoluut niet", vertelde Hoedt aan Sporza. "Dit moet opgelost worden binnen de kleedkamer, want zo kan het inderdaad niet verder. Onvermijdelijk krijgt dit nu weer aandacht, maar dit hoort absoluut niet thuis op een voetbalveld en al zeker niet in een oefenmatch."

Ook Steven Defour is van mening dat het zo niet meer verder kan. "Het is iets wat we nu intern moeten regelen", zei hij. "We hebben instructies gekregen dat we er eigenlijk niet veel over mogen zeggen. Het is ook niet echt aan ons om er naar de buitenwereld toe grote uitspraken over te doen, maar het is wel tijd dat dit intern aangepakt wordt."

Bölöni

Ook coach Laszlo Bölöni weet het niet meer. "Het is een probleem dat ik niet meer begrijp. Op zich zou ik me over een rode kaart in een oefenmatch niet al te druk maken. Maar Lamkel Zé slaagt er niet in te voldoen aan bepaalde vereisten die eigen zijn aan de wereld waarin we leven."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Antwerp  I  voetbal  I  v24