‘PSG wil Yari Verschaeren aan deze smaakmaker uit JPL koppelen’ Sport
Sport

‘PSG wil Yari Verschaeren aan deze smaakmaker uit JPL koppelen’

‘PSG wil Yari Verschaeren aan deze smaakmaker uit JPL koppelen’

Paris Saint-Germain wil komende zomer zaken doen met de Belgische topclubs. Het bestuur van de Parijse grootmacht zou niet alleen Yari Verschaeren (RSC Anderlecht), maar ook Wesley Moraes (Club Brugge) naar het Parc des Princes willen halen.

Le10Sport meldt dat PSG meer dan gewone interesse toont in Wesley. De Braziliaanse aanvaller is aan zijn laatste maanden in het Jan Breydelstadion bezig, daarna wil hij een stap hogerop zetten.

PSG stuurde al meermaals een scout naar België om Wesley te bekijken. De Franse landskampioen ziet in de Braziliaan een uitstekende doublure - en wie weet zelfs opvolger - voor Edinson Cavani. Club wil minstens 20 miljoen euro voor Wesley, iets wat voor het kapitaalkrachtige PSG absoluut geen probleem is.

Verschaeren

Wesley is overigens niet de enige speler uit de Jupiler Pro League die op het verlanglijstje van PSG staat. De Fransen hebben ook een serieuze boon voor Yari Verschaeren, de 17-jarige middenvelder van Anderlecht. PSG hoopt Verschaeren en Wesley in de toekomst aan elkaar te koppelen in hetzelfde elftal.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws