'PSG zet straffe ruildeal met Yari Verschaeren in de hoofdrol op poten' Sport
Sport

'PSG zet straffe ruildeal met Yari Verschaeren in de hoofdrol op poten'

'PSG zet straffe ruildeal met Yari Verschaeren in de hoofdrol op poten'

Het is Paris Saint-Germain blijkbaar menens om Yari Verschaeren binnen te halen. De Franse grootmacht heeft zijn zinnen gezet op de amper 17-jarige middenvelder van RSC Anderlecht en wil ver gaan om zijn zin te krijgen.

Eerder raakte al bekend dat PSG wekelijks een scout naar België stuurt om de verrichtingen van Verschaeren te volgen. Het goudklompje van Anderlecht houdt evenwel beide voeten op de grond. Een transfer zou voor Verschaeren en zijn entourage voorlopig nog niet aan de orde zijn.

Verschaeren is van plan om zijn contract bij paars-wit te verlengen en zijn middelbare school af te maken. Pas als hij afgestudeerd is, wil hij overwegen om de sprong naar het buitenland te wagen.

(Lees verder onder de foto)

PSG blijft aandringen

Maar volgens Le10Sport neemt PSG daar geen genoegen mee. Het zou van plan zijn om te blijven aandringen bij Anderlecht en Verschaeren om een deal rond te krijgen.

De Parijse topclub is zich bewust van het enorme potentieel van Verschaeren en wil andere Europese grootmachten te snel af zijn. Het wil zelfs een ruildeal met Verschaeren in de hoofdrol op poten zetten.

Franse talenten naar Brussel?

PSG zou bereid zijn om flink wat geld op te hoesten voor Verschaeren. Dat is echter niet alles. De Fransen zouden volgend seizoen enkele beloftevolle spelers die net niet goed genoeg zijn voor het elftal van Thomas Tuchel ter beschikking te stellen van Anderlecht. Of paars-wit akkoord gaat, is nog maar de vraag. Het wil Verschaeren immers nog niet meteen kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws