Donderdag 19 September 2019 - 14:30   I   door Redactie

Spaanse media zeggen allemaal hetzelfde over Courtois na PSG

Spaanse media zeggen allemaal hetzelfde over Courtois na PSG

Thibaut Courtois valt niet in de smaak van de Spaanse pers. De kranten zijn scherp voor de doelman na de 3-0-nederlaag bij Paris Saint-Germain.

“Courtois ging vreselijk in de fout bij het openingsdoelpunt van Di María, omdat hij zijn eerste paal niet afdekte. Hij reageerde ook bij de tweede goal niet snel genoeg”, schrijft AS.

“Courtois maakt geen flagrante fouten, maar stopt de ballen ook niet", meldt Marca. "Hij houdt ze niet tegen. Hij is niet verantwoordelijk voor de nederlaag en zijn verdedigers helpen hem niet, maar Courtois biedt geen zekerheid. De eerste kans was meteen prijs. Courtois kon meer doen bij de openingsgoal. Keylor Navas zag alles vanuit het andere doel gebeuren.”

"Navas won het keepersduel van Courtois met 3-0”, staat in El Desmarque te lezen. “Real Madrid had wel geen enkel schot op doel. Courtois was niet in staat om de twee treffers van Di María te voorkomen, waardoor de twijfels achterin blijven toenemen.”

SPORT deelde een 4 op 10 uit aan Courtois. “Bij de eerste kans van PSG kon hij het schot van Di María niet stoppen, ’t glipte voorbij zijn handen. Bij de tweede goal liet hij zien dat hij geen wedstrijden redt voor Real Madrid, zoals de doelman aan de overkant, Keylor Navas, dat destijds wel deed.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Real Madrid  I  v24  I  sport  I  voetbal