STVV verspeelt dure punten in strijd om Europees ticket Sport

STVV verspeelt dure punten in strijd om Europees ticket

STVV heeft zondagavond opnieuw dure punten verspeeld in de strijd om een Europees ticket. De ploeg van Marc Brys kwam op Stayen niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen KAS Eupen.

Halverwege de eerste helft keek STVV plots tegen een achterstand aan. Schouterden legde de bal prima achteruit en Lazare trapte vervolgens binnen: 0-1 en dat was ook de stand aan de pauze.

Na rust ging STVV in tien dolle minuten op en over Eupen dankzij goals van Sylla en Botaka, maar toch verspeelden De Kanaries alsnog twee punten. Op hoekschop kopte Marreh immers de 2-2 tegen de netten.

In de strijd om groepswinst in play-off 2 A doet STVV een slechte zaak. De Limburgers volgen op drie punten van leider Charleroi, dat zaterdag al won van Beerschot Wilrijk.