Vrijdag 8 Januari 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

'Supporters niet te houden: Anderlecht wil publiekslieveling terughalen'

'Supporters niet te houden: Anderlecht wil publiekslieveling terughalen'

Bestaat er een betere manier om de supporters weer voor je te winnen dan een publiekslieveling terughalen? Misschien dat Anderlecht dat in gedachten had voor de volgende transfer.

Andy Najar staat dicht bij een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Op dit moment speelt de Hondurees bij Los Angeles FC, maar daar ziet hij zijn contract niet verlengd. Hondurese media berichtten onlangs dat de rechtsachter per direct kan terugkeren naar België.  

Standard en Zulte Waregem zijn zeer geïnteresseerd om Najar binnen te halen, maar in Honduras duikt nu een derde naam op, die nog niet eerder was gevallen: Anderlecht, waar de speler tot op heden nog immens populair is. Niet verwonderlijk dat de supporters amper te houden waren toen ze het nieuws vernamen.

Zeven jaar

Najar, nog altijd maar 27 jaar, kwam van 2013 tot 2020 uit voor paars-wit, maar was er het laatste jaar zwaar geblesseerd. Afgelopen zomer trok hij definitief naar de Verenigde Staten, waar hij eerder al revalideerde bij Los Angeles FC.

Maar daar heeft hij dit seizoen amper acht matchen gespeeld. Een terugkeer naar Anderlecht zou Najar zelf zeker zien zitten. Paars-wit zit nog steeds in zijn hart en hij heeft zelfs een tatoeage van RSCA.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht