Thibau Nys over Wout van Aert en Mathieu van der Poel: "Dat verraste me" Sport
Sport

Thibau Nys over Wout van Aert en Mathieu van der Poel: "Dat verraste me"

Thibau Nys over Wout van Aert en Mathieu van der Poel: "Dat verraste me"

Tot dusver was het een veldritseizoen vol frustraties voor Thibau Nys. Wegens de coronacrisis ziet hij zich elke week noodgedwongen starten bij de profs, en dat vreet aan hem.

Wat hem vooral dwars zit, is dat hij vooralsnog niet kon tonen tot wat hij echt in staat is. ”Ik heb het gevoel dat er veel meer in zit”, vertelt Thibau in Het Laatste Nieuws. “Ik kan nog niet elke cross top zijn, maar ik denk dat ik het waard ben om elke week ergens tussen plaats 10 en 20 te rijden. Daar zou ik blij mee zijn.”

“Ik ben overtuigd dat ik, als ik kan doorgroeien, over twee, drie of vier jaar kan meedoen voor het podium”, klinkt het strijdvaardig bij de zoon van Sven Nys. “Winnen is nog een ander verhaal. Als ik door iets verrast ben, dan door het niveau van van der Poel en ook van Aert. Ik heb nu zelf ondervonden wat het verschil is tussen hen en de rest”, besluit Thibau.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws