Tielemans geeft na België-Rusland interview dat iederéén kan smaken Sport
Sport

Tielemans geeft na België-Rusland interview dat iederéén kan smaken

Tielemans geeft na België-Rusland interview dat iederéén kan smaken

De Rode Duivels wonnen donderdagavond met 3-1 van Rusland. Eden Hazard was met zijn twee doelpunten de belangrijkste man op het veld, maar ook Youri Tielemans maakte indruk.

De middenvelder die door AS Monaco wordt verhuurd aan Leicester City maakte zijn eerste doelpunt voor de Rode Duivels en dat deed hem veel deugd.

"Ik ben heel blij dat ik mijn eerste doelpunt in het shirt van de nationale ploeg heb gemaakt. Ik voel heel veel fierheid en blij dat ik met deze ploeg de overwinning heb kunnen pakken", aldus Tielemans in zijn gekende nuchtere stijl voor de camera van VTM.

Erg volwassen

"Het was een moeilijke wedstrijd, maar we hebben het goed gedaan. Iedereen die werd opgeroepen is klaar om te spelen. Dat hebben we met zijn allen bewezen. Iedereen heeft zich voor de volle honderd procent gegeven."

Op sociale media waren de kijkers niet alleen te spreken over de sterke prestatie op het veld van Tielemans, maar ook over de maturiteit die hij uitstraalt. Hij is pas 21 jaar oud, maar toont zich op alle vlakken érg volwassen.

Populair

Laatste nieuws