Topspeler van Club Brugge kondigt vertrek aan: "Dit was mijn laatste match" Sport
Sport

Topspeler van Club Brugge kondigt vertrek aan: "Dit was mijn laatste match"

Topspeler van Club Brugge kondigt vertrek aan: "Dit was mijn laatste match"

Club Brugge sloot de play-offs zondag af met een overwinning tegen Antwerp (3-2). Op het uur werd Wesley Moraes naar de kant gehaald, in wat in principe zijn allerlaatste match voor blauw-zwart was.

Zo kondigde de Braziliaan het na afloop van de match toch aan. "Het zal pijn doen als ik straks naar een andere club verhuis. Bij mijn vervanging kon ik mijn tranen niet meer bedwingen, want ik wist dat mijn laatste wedstrijd voor Club erop zat. Ik zal Club Brugge nooit vergeten", aldus Wesley bij Sporza.

"Dat ik straks hopelijk naar een grotere competitie zal kunnen gaan, heb ik allemaal aan Club te danken. Ik heb hier meer dan drie jaar alles gegeven, maar Club heeft ook alles voor mij gedaan. Ik heb hier in drie jaar ontzettend veel bijgeleerd."

Voorbereiding bij Club?

"Waar ik volgend seizoen zal spelen is nog één groot vraagteken. Hopelijk in Engeland, maar we zullen wel zien. Misschien kom ik zelfs nog terug om de voorbereiding van het komende seizoen mee te maken."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws