Vanden Borre gaat confrontatie aan met Club Brugge-fans, politie grijpt in Sport
Sport

Vanden Borre gaat confrontatie aan met Club Brugge-fans, politie grijpt in

Vanden Borre gaat confrontatie aan met Club Brugge-fans, politie grijpt in

De klassieker tegen Club Brugge kwam dan wel nog te vroeg voor Anthony Vanden Borre (32), toch liet de kersverse Anderlecht-speler zich zondagavond al wel opmerken. Op een gegeven moment ging VdB vanuit de loges de confrontatie aan met de fans van Club.

"Vanden Borre is nog maar pas weer Anderlecht-speler en er was al een akkefietje", schrijft Het Nieuwsblad. "Hij zat in de loge tegen Club Brugge samen met andere spelers die naast de kern vielen, zoals Makarenko, Roef, Boeckx… Toen Brugge scoorde, sprongen enkele mensen juichend recht. Onder meer Boeckx vond dat niet kunnen en Vanden Borre ging plots ook rechtstaan tegen het raam. Daar stond hij pal in het zicht van de blauw-zwarte fans die buiten stonden. De loge situeert zich boven de bezoekende fans."

In zijn typische stijl daagde Vanden Borre op zijn beurt de bezoekende fans uit. "Zijn armen gekruist, recht voor zich uit starend: zo stond hij daar. De Brugse aanhang kon die houding niet appreciëren en raakte steeds meer opgehitst. Veel deed de 29-voudige Rode Duivel naar verluidt niet, maar hij bleef wel staan. De situatie buiten dreigde te escaleren. Om erger te voorkomen, leidden de stewards en de politie Anthony Vanden Borre dan maar weg."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws