Woensdag 9 Oktober 2019 - 10:00   I   door Redactie

Vanhaezebrouck: "Bij RSCA vielen ze achterover toen hij bij Club tekende"

Vanhaezebrouck:

Hein Vanhaezebrouck ziet dat Club Brugge het dezer dagen uitstekend doet. Blauw-zwart prijkt in de Jupiler Pro League aan de leiding en maakte ook Europees al indruk. Volgens Vanhaezebrouck heeft dat alles te maken met het goede werk van Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert.

"De rode draad in het succesverhaal is natuurlijk de directie. Zij hielden de key players aan boord - Vormer is er al van 2014, Vanaken van 2015. Zij hebben al die goeie spelers gehaald - Izquierdo, Diaby, Danjuma, Limbombe, Wesley… -, voor veel geld verkocht en telkens prima vervangen", stelt Vanhaezebrouck vast in Het Nieuwsblad.

"Met Diatta, Dennis, Tau en Okereke lopen er nu weer jongens met rendement rond, achterin is Deli een voltreffer, en hét grootste probleem is opgelost door de komst van Mignolet. Bij Anderlecht vielen ze achterover, hoor, toen hij tekende. Kompany de stunt van het jaar? Nee nee, dat is Mignolet", benadrukt Vanhaezebrouck.

"Niet uit oude clubliefde. Neen, Mignolet liet zich simpelweg overtuigen"

"Belangrijk in de kwalificatie voor de Champions League, nog maar drie tegengoals in de competitie, elke match een wow-redding… Hij maakt Club kampioen, hè! En in tegenstelling tot Kompany, Nasri en Defour, die door blessureleed toch naar het einde van hun carrière gaan, kwam hij op een topmoment in zijn carrière naar Brugge. Niet uit oude clubliefde. Neen, hij liet zich simpelweg overtuigen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  voetbal