Verrassend nieuws over Trebel: "Een onbegrijpelijke zet van Anderlecht" Sport
Sport

Verrassend nieuws over Trebel: "Een onbegrijpelijke zet van Anderlecht"

Verrassend nieuws over Trebel: "Een onbegrijpelijke zet van Anderlecht"

Hoe zou het nog zijn met Adrien Trebel? De Franse middenvelder sukkelde dit seizoen al met enkele blessures en ligt ondertussen alweer een tijdje in de lappenmand. Toch is er nu verrassend nieuws over de kapitein van Anderlecht.

Het Laatste Nieuws meldt dat Trebel gisteren (woensdag, nvdr.) een oefenwedstrijd heeft afgewerkt. Nogal verrassend, want eerder deze week wilde Fred Rutten de Fransman niet laten opdraven bij de beloften. De T1 van paars-wit wilde geen risico nemen met Trebel.

Woensdag kwam Trebel dus wel in actie. Hij mocht opdraven in een partij tussen de A-ploeg en de beloften van Anderlecht. Volgens HLN is dit het bewijs voor Trebel dat hij fit zal geraken voor play-off 1.

"Onbegrijpelijke zet van Anderlecht"

Opvallend: Ognjen Vranjes mocht tijdens het oefenduel niét aantreden. Hij wordt hélemaal buitenspel gezet door Anderlecht, zo lijkt het wel. De entourage van de Bosniër noemt het "een onbegrijpelijke zet van Anderlecht". Vranjes wil bij Anderlecht blijven, maar de club wil zo snel mogelijk af van het enfant terrible.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws