Zaterdag 27 Februari 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Viroloog Steven Van Gucht compleet de grond ingeboord: “Wat een amateur”

Viroloog Steven Van Gucht compleet de grond ingeboord: “Wat een amateur”

Steven Van Gucht liet gisteren na de persconferentie van het Nationaal Crisiscentrum duidelijk verstaan dat de meest recente cijfers een verontrustende stijging vertonen. Mensen zijn het slechte nieuws al lang beu, en dat moet nu ook Van Gucht ontgelden.

“Hij wist daarstraks op de radio te verkondigen dat het 'misschien' lag aan de nieuwe varianten en dat het 'misschien' moeilijk is om ons aan de maatregelen te houden, maar het is wél een 'feit' dat de regels werken...", reageert een kijker op de sociale media. "Dus 'meneer de expert' weet van twee keer 'misschien' één ‘feit’ te maken. Dat kunnen alleen de grootste goochelaars.”

“Daar is hij weer, hoor”, schrijft een ander. “Is het wel echt waar wat hij allemaal zegt? Want het kan heel goed zijn dat ze opnames die niet corona-gerelateerd zijn gewoon meetellen bij de coronacijfers om hun cijfers nog wat meer aan te dikken. Zo kunnen ze ons op hun beurt nog wat meer onder de duim houden.”

Mediageil

“Meneer Van Gucht, als zogezegde viroloog heeft u gefaald op alle vlakken”, richt iemand zich op de sociale media tot de viroloog. “Uw expertise is niks meer dan een amateuristische poging om uw mediageile ego op te boosten.” 

“Het feit dat u zich nog durft te uiten omtrent deze zaken geeft aan dat u medeplichtige bent aan zoveel doden die hadden kunnen voorkomen worden door correcte en eerlijke info te verspreiden omtrent hoe een virus via kinderen ook kan verspreid worden”, vervolgt deze. “U bent een lafbek, politiek gezien van het laagste soort en ik hoop dat u alsnog zal terecht staan voor deze monstrueuze misdaad die u begaan heeft.”

TAGS  I  Steven Van Gucht  I  coronavirus