Dinsdag 26 Januari 2021 - 10:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

VTM-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over eerste aflevering van 'Lisa'

VTM-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over eerste aflevering van 'Lisa'

Iedereen zat er reikhalzend op te wachten, maar maandagavond was het dan eindelijk zo ver: dan zond VTM de eerste aflevering uit van de nieuwe telenovelle ‘Lisa’. Achteraf lieten de kijkers op de sociale media verstaan dat er toch nog werk aan is.

“Mij spreekt het niet zo aan tot nu toe. Het is gewoon echt saai”, zegt een kijker. “Ik vond het ook saai, heb na een tijdje afgezet en niet meer verder gekeken”, reageert een ander die duidelijk niet onder de indruk is. Wat vaak in de commentaren terugkomt, is dat het nogal kinderachtig wordt bevonden. 

“Bij VTM verwachten ze duidelijk dat de gemiddelde kijker een meisje van de lagere school is”, klinkt het. “Dit is toch echt beneden alle niveau.” “Ketnet heeft gebeld, ze willen hun mediacoördinator terug”, lezen we nog. “Het viel echt verschrikkelijk tegen. Hoe oud denken ze bij VTM dat we zijn?”

De onvermijdelijke vergelijking met ‘Sara’ komt uiteraard ook aan bod. “Slecht geacteerd, niet te vergelijken met Veerle Baetens in ‘Sara’. Dat was pas een topprestatie”, vindt een kijker. En ook: “Ik heb het al snel afgezet, vond er niks aan. Van ‘Sara’ was ik nochtans een grote fan.”

TAGS  I  Lisa  I  VTM  I  shownieuws