Wesley Sonck haalt zwaar uit: “Dit is niet te geloven en kan toch echt niet?!” Sport
Sport

Wesley Sonck haalt zwaar uit: “Dit is niet te geloven en kan toch echt niet?!”

Wesley Sonck haalt zwaar uit: “Dit is niet te geloven en kan toch echt niet?!”

Wesley Sonck heeft maandagavond in Extra Time zwaar uitgehaald naar enkele mensen die stemgerechtigd zijn bij de Gouden Schoen. Sonck, zelf ooit laureaat, begrijpt niet hoe en waarom sommige spelers punten hebben gekregen.

In de voorbije dagen raakte de eindstand van de Gouden Schoen al gedeeltelijk bekend. Ook dit jaar zijn er enkele vreemde eenden in de bijt. De vreemdste is misschien wel Liberato Cacace. De Nieuw-Zeelander van STVV kreeg namelijk drie punten.

“Dat Cacace punten heeft gekregen, is niet te geloven”, aldus een zichtbaar geïrriteerde Sonck in Extra Time. “Serieus blijven, hé. Dit kan toch niet? Laat ons eerlijk zijn: die laatste tien in de stand van de Gouden Schoen, wie stemt daar nu op? Dat kan toch echt niet?”

"Wie stemt nu op Cacace?"

“Misschien ben ik nu te eerlijk of te rechtuit, maar wie van de journalisten stemt nu op Cacace? Dat het ook een trainer of een ex-Gouden Schoen kan geweest zijn? Ja, dat kan. Maar ik heb alleszins niet op die jongen gestemd”, besloot Sonck.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws