Dinsdag 8 Oktober 2019 - 10:00   I   door Redactie

Wordt Laszlo Bölöni ontslagen bij Antwerp FC?

Wordt Laszlo Bölöni ontslagen bij Antwerp FC?

De vele ego's bij Antwerp FC zorgen voor de nodige problemen. Laszlo Bölöni heeft het niet allemaal meer in de hand, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

"Bölöni lijkt voor de buitenwereld het imago van een strenge coach te hebben, in werkelijkheid gunt hij zijn spelers veel vrijheid. Het houdt in dat voor en na nagenoeg alles kan. Op de club toekomen anderhalf uur of een kwartier voor de training, geen haan die er naar kraait. Glijdende uren op de Bosuil dus", aldus HLN.

"De krijtlijnen van Bölöni dreigen nu een probleem te worden. De politiek van Bölöni kan werken. Dat bewezen de twee voorgaande seizoenen. D'Onofrio dumpte deze zomer de spelers met wie hij niet meer door één deur kon en leek zo de kleedkamer weer vol verse zuurstof te pompen.Die is er alweer uitgelopen. Laten koelen zonder blazen lijkt geen optie meer. Bölöni die zelf de teugels weer helemaal aanhaalt, evenmin", weet de krant.

Bölöni zal moeten hopen dat de boel niet ontploft. Er zijn al flink wat barsten. Als D'Onofrio zich moet bemoeien in de kleedkamer is het voor Bölöni te laat en dreigt een pijnlijk ontslag.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Antwerp  I  v24  I  voetbal