Wout van Aert doet spijtige vaststelling over zoontje Georges: “De realiteit heeft ons ingehaald” Sport
Sport

Wout van Aert doet spijtige vaststelling over zoontje Georges: “De realiteit heeft ons ingehaald”

Wout van Aert doet spijtige vaststelling over zoontje Georges: “De realiteit heeft ons ingehaald”

Enkele jaren geleden was Wout van Aert zo gefocust op het veldrijden, dat er van een carrière op de weg nog geen sprake was. Toen zag hij zichzelf ook nog niet naar Spanje afreizen om te gaan trainen, iedere week dat hij niet moest koersen.

“Ik ben veranderd”, zegt Wout nu in Het Nieuwsblad. “Ik heb er geen probleem mee om van huis te zijn. Het is leuk om niet elke dag langs het Albertkanaal te moeten trainen. Ik vind het fijn om de wereld te ontdekken, maar ik heb nog altijd het gevoel dat mijn enige thuis hier bij mijn familie in de Kempen is.”

“Het was een zeer bewuste keuze om nu al aan kinderen te beginnen”, geeft Wout nog aan. “Anders moesten we nog tien jaar wachten. Toen Georges werd geboren, lag mijn prioriteit bij hem en Sarah, maar de realiteit haalde ons snel in. Ik besef dat ik er de komende jaren niet altijd voor hem zal zijn”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws