Zó arriveert Kevin De Bruyne bij Rode Duivels: "Dit doet pijn aan de ogen" Sport
Sport

Zó arriveert Kevin De Bruyne bij Rode Duivels: "Dit doet pijn aan de ogen"

Zó arriveert Kevin De Bruyne bij Rode Duivels: "Dit doet pijn aan de ogen"

De Rode Duivels arriveerden maandag in het Proximus Basecamp in Tubeke, waar Roberto Martinez zijn internationals verwachtte. Zoals steeds sprongen enkele Rode Duivels in het oog.

Michy Batshuayi stal de show met zijn peperdure Mansory Venatus, een luxe-wagen met een prijskaartje van meer dan 400.000 euro. Maar Batshuayi was niet de enige die opviel. Ook Kevin De Bruyne sprong in het oog, maar dan wel met zijn outfit.

Kanye West

De sterspeler van Manchester City arriveerde in een opvallend en oversized trainingspak. Research leert ons dat de trui en broek van De Bruyne uit de kledingcollectie van rapper Kanye West komen. KDB houdt van de muziek en duidelijk ook van de kledij die Kanye West maakt.

Voor de trui en broek samen betaal je al gauw zo'n slordige 600 euro, al is dat voor een speler als De Bruyne natuurlijk maar een peulschil. Al is niet iedereen fan: "Dit doet pijn aan de ogen" en "Wat is dat voor een trainingspak?", lezen we onder meer op sociale media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws