Maandag 10 Februari 2020 - 20:00   I   door Redactie

Zware clash in strijd om TV-rechten Jupiler Pro League: "Dit is erg jammer"

De Pro League heeft nog steeds geen akkoord bereikt over de toekenning van de televisierechten. De magische kaap van 100 miljoen euro per seizoen is bereikt, maar nu woedt er een zware clash tussen de G5 (Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, Standard, KRC Genk) en de kleinere clubs.

Zware clash in strijd om TV-rechten Jupiler Pro League:

Volgens Het Laatste Nieuws is er flink wat wrevel tussen de grote en de kleine clubs. "De grote clubs zouden het extra geld alleen onder zichzelf willen verdelen", schrijft De Tijd dan weer.

Pierre François, de CEO van de Pro League, hoopt alvast dat er op over twee weken wel sprake is van witte rook. François lijkt zich te ergeren aan de houding van enkele clubs.

Eigenbelang

"Soms heb ik het gevoel dat het voor de clubs steeds moeilijker wordt om het algemene belang boven het eigenbelang te stellen. Rekening houdend met de aanbiedingen die we ontvangen hebben, vind ik dat erg jammer", aldus François.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  sport  I  voetbal