Vertrekt Remco Evenepoel naar INEOS? Patrick Lefevere schept meer duidelijkheid

220812PATRICKLEFEVEREPHOTONEWS
Waar ligt de toekomst van Remco Evenepoel? De renner van Quick Step-Soudal wordt gelinkt aan een verhuis naar INEOS. Quick Step-baas Patrick Lefevere doet bovendien erg geheimzinnig.
“Ik heb gehoord dat Alberto Contador het in al zijn wijsheid raadzaam vond om op tv te verklaren dat Remco volgend jaar voor Ineos rijdt", aldus Lefevere in Het Nieuwsblad.
"Ik ga zelf geen woorden meer vuil maken aan dat verhaal, maar stel vast dat Remco wereldkampioen tijdrijden is geworden als renner van Soudal Quick-Step. Mocht het onze ploeg echt aan wetenschappelijke know how ontbreken zou dat alvast niet lukken”, klinkt het.
Toch sluit Lefevere een vertrek van Evenepoel niet uit. “We zullen wel zien. Ik snap de vraag, je moet die stellen, maar als men denkt dat ik daar nog uitspraken over zal doen, moet men vroeger opstaan. Remco heeft er zelf iets over gezegd in de aanloop naar San Sebastian. Zijn vader heeft er iets over gezegd de dag van het WK en ik heb dat dan gepareerd. Voor mij is de kous dan af en ik geniet nu van deze mooie wereldtitel", klinkt het bij HLN.