Le Pristine, het nieuwe restaurant van
Sergio Herman, is in de nieuwe Gault&Milliau uitgeroepen tot ‘Nieuwkomer van het Jaar’. Maar liefst 16/20 behaalde Le Pristine bij de eerste opname in de culinaire gids.
2020 is natuurlijk geen gemakkelijk jaar geweest voor de horeca. Veel restaurants overleven tegenwoordig enkel op afhaalmenu’s. Ook Le Pristine krijgt elk weekend zo’n 600 bestellingen, maar dat is echt wel het maximum.
“We proberen het de mensen daarbij niet te moeilijk te maken”, zegt Sergio Herman in Gazet van Antwerpen. “Maar vergeet vooral niet dat de beleving, de sfeer en de energie die je in Le Pristine voelt buitengewoon is. Die steek je niet in een box. Wel liefde, die zit er zeker in."
Geen voldoening
“Daarom, voldoening heb ik niet van een afhaalbox”, geeft de topchef, ook te zien in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ op VTM, eerlijk toe. “Wel van mensen die bij ons binnenkomen en de zaak content weer verlaten. Als je dat als team samen mag beleven, dat is magie”, besluit hij.