-->

Julia spreekt duidelijke taal als nieuw K3'tje: "Vergeet dat maar!"

Julia spreekt duidelijke taal als nieuw K3'tje:
Zondag 28 November 2021 - 09:00   I   Foto: Studio 100/VTM   I   door Redactie

Julia Boschman is het nieuwe K3'tje. En of ze daar blij mee is. Haar leven verandert natuurlijk compleet.

Julia vindt het alleen maar leuk dat haar leven zo drastisch gaat veranderen. Haar studies gaat ze opgeven wegens geen tijd meer. Die tijd zal er inderdaad niet zijn, de komende weken belandt Julia nog meer in een rollercoaster dan het nu al het geval was. Ze zal in sneltempo verder moeten groeien.

Ultieme golden ticket

Julia mocht gisteren de spits afbijten met het nummer 'Giddy-Up-A-Gogo'. Ze zong het nummer samen met Hanne en Marthe. Die laatste deed dat thuis, want ze zat in quarantaine wegens corona. De jury was achteraf laaiend enthousiast over Julia. De kijkers ook. Zij stemden haar tot twee keer toe naar de volgende ronde.

"Dit is het ultieme golden ticket", citeert Het Laatste Nieuws Julia. De blijdschap is immens. Zowel het publiek als Hanne en Marthe hebben voor haar gekozen. Dan heb je het wel verdiend. Vraag is of ze echter ook net als haar landgenotes zo snel zal afhaken. Na een aantal jaar stopten zowel Josje Huisman als Klaasje Meijer er al mee.

Voor lange tijd

Julia is dat niet van plan. Daar is ze op dit moment héél duidelijk over. "Ik heb alle pro’s en contra’s afgewogen voor ik me inschreef. Na een jaartje opgeven omdat ik het te zwaar vind? Vergeet het, ik wil bewijzen dat Nederlandse meisjes wél tot het einde der tijden meekunnen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Voor Amy werd het een minder leuke afloop. Zij was vooraf de topfavoriete. Volgens Dag Allemaal kon ze haast niet meer verliezen. Dat is echter helemaal anders uitgedraaid. Amy werd door Gert Verhulst nog wel naar de eindfase gestuurd, maar daar bleef het bij. Hanne en Marthe hadden de ultieme stem en zij kozen voor Julia.

TAGS  I  Julia Boschman  I  Gert Verhulst