Amy uit 'K2 zoekt K3' heeft geen leuk nieuws over Julia: "Heel raar"

Amy uit 'K2 zoekt K3' heeft geen leuk nieuws over Julia:
Zondag 26 December 2021 - 19:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Amy Courtens eindigde op de meest ondankbare plaats in 'K2 zoekt K3'. Dat is uiteraard de tweede plek. Net niet dus.

Het leven van Amy had er heel anders uit kunnen zien. Ze was immers bijna het nieuwe K3'tje geworden. Ze wilde maar wat graag de opvolgster worden van Klaasje, maar dat lukte net niet. Uiteindelijk was het Julia die de fakkel mocht overnemen van Klaasje.

Weinig contact

Amy heeft altijd met respect over haar tegenstander gesproken. Ze kon de keuze voor Julia ook heel goed begrijpen. "Julia is de terechte winnaar. Het is haar zeker gegund. Ze gaat dat goed doen", zei Amy meteen na de finale.

Voor Julia begon meteen een nieuw avontuur. Blijkbaar ligt het tempo bij K3 heel hoog en is er weinig tijd. Amy laat immers in Het Laatste Nieuws weten dat het contact met haar en Marthe en Hanne helemaal verwaterd is.

Efteling

Dat geldt nochtans niet voor de andere deelnemers van 'K2 zoekt K3'. "Sinds de bootcamps zijn we een enorm hechte groep geworden. Binnenkort trekken we ook met de laatste veertien kandidaten naar de Efteling", onthult Amy zelfs.

Opvallend genoeg is het lang niet zeker of Julia wel mee zal gaan. "Met haar is het contact verwaterd, net zoals met Hanne en Marthe", geeft Amy aan. "Dat is heel raar, vooral bij die laatste, want we hebben haar nooit meer een afscheidsknuffel kunnen geven (Marthe moest de finale van thuis volgen nadat ze besmet was met corona, red.). Ik hoop dus dat ik Marthe ooit nog eens goed ga kunnen vastpakken.”

TAGS  I  Amy Courtens  I  Julia Boschman