-->

Marianne Devriese na ontslag bij 'Familie': "Zo onterecht"

Marianne Devriese na ontslag bij 'Familie':
Zondag 2 Januari 2022 - 12:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

De kijkers van 'Familie' hebben afscheid moeten nemen van Marianne Devriese. Iris stierf in een auto-ongeluk.

Marianne leek al eens uit de soap verdwenen toen Evi eruit werd geschreven. Tot ieders verrassing keerde ze even later terug als Iris, de tweelingszus van Evi. Nu is haar afscheid dus wel definitief.

Al een jaar op de hoogte

Voor veel kijkers kwam dit als een schok, maar niet voor Marianne. “Ik weet al een jaar dat Iris uit de reeks verdwijnt. Het is niet dat we de afgelopen weken elk om beurt onze C4 hebben gekregen, hé", zegt ze in Het Nieuwsblad. Al benadrukt Marianne wel dat dit ontslag pijn doet.

Marianne is niet de enige die uit de soap geschreven werd. Ook nog vier andere acteurs, waaronder Gunther Levi en Martine Jonckheere, zullen 'Familie' verlaten.

Jonge acteurs

Marianne benadrukt dat de jonge acteurs hier niet de schuld van mogen krijgen. "Ze worden nu onterecht de kop van jut, omdat ze de vaste gezichten 'eruit duwen'", aldus de actrice. "Maar het is zo relatief. Toen de familie Coppens destijds in de reeks verscheen, ging ook niemand nog naar Familie kijken. En nu gaat er niemand meer kijken omdat twee leden van de familie Coppens verdwijnen.

TAGS  I  Marianne Devriese  I  Gunther Levi  I  Martine Jonckheere  I  Familie