"Dood van Iris zorgt meteen voor nieuw drama in 'Familie'"

Woensdag 5 Januari 2022 - 21:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

De kijkers van 'Familie' hebben vorige week afscheid moeten nemen van Iris. Ze kwam om bij een auto-ongeluk.

Zo zag Marianne Devriese na acht jaar een einde komen aan het avontuur in 'Familie'. De dood van Iris opent meteen nieuwe verhaallijnen in de VTM-soap. Zo is er al een nieuwe dramatische wending onderweg. Dat denken althans de kijkers en wordt uitgelicht in TV-Familie.

Rechtbank

Het drama rond de dood van Iris zal straks gewoon verdergaan in de rechtszaal. Dat hebben alerte kijkers opgemerkt. Marie-Rose en Francesca, de moeder van Iris, zouden de degens kruisen.

De hoogzwangere Iris verloor haar bewustzijn achter het stuur. Vervolgens verloor ze ook de controle over de wagen en ze botsten tegen een boom. Marie-Rose kwam er met de schrik vanaf, maar Iris was niet meer te redden. Haar zoontje, Viktor, kon wel in leven worden gehouden.

Hoederecht

Daar zal het nu straks over gaan. De soap is op zoek naar enkele figuranten in de rechtbank. Er wordt specifiek ook gevraagd naar twee kandidaten voor de rol van advocaat. Eén voor Francesca en één voor Marie-Rose.

"Die twee komen tegenover elkaar te staan in de rechtbank", zegt een trouwe kijker. "En wat kan de aanleiding zijn? Hun pasgeboren kleinkind natuurlijk." 

Peter?

Dat zou best wel eens kunnen. Nu de moeder overleden is, gaan de oma's vechten voor het hoederecht in de rechtbank. "Nu de mama niet meer in leven is, willen die twee oma’s ieder dat kind opeisen natuurlijk. Dat wordt een pijnlijke en zielige strijd in de rechtbank", klinkt het bij een fan.

Al is toch niet iedereen daar zomaar mee akkoord. Er is ook nog Peter in het verhaal. "Sorry, Peter is nog altijd de vader en degene die beslist bij wie en hoe zijn kind wordt opgevoed", zegt een andere kijker.

Poll: Vind jij 'Familie' nog leuk om naar te kijken?TAGS  I  Familie  I  Marianne Devriese