Ook 'K2 zoekt K3'-finaliste Celester niet te spreken over keuze voor Diede in K3 TV en Radio
TV en Radio

Ook 'K2 zoekt K3'-finaliste Celester niet te spreken over keuze voor Diede in K3

Ook 'K2 zoekt K3'-finaliste Celester niet te spreken over keuze voor Diede in K3

Hanne Verbruggen moet in december bevallen van haar eerste kindje en moet van de dokter verplicht op zwangerschapsverlof. Tijdens de overblijvende K3-shows in Nederland zal Diede haar plaatsje innemen.

De keuze voor Diede was enigszins verrassend. Zij werd namelijk vierde in ‘K2 zoekt K3’, terwijl Celester op de derde plaats en Amy op de tweede plaats eindigde. Ook Celester viel compleet uit de lucht toen ze het nieuws vernam dat net Diede Hanne zou gaan vervangen.

Over Diede zelf rept Celester met geen slecht woord. Ze kan de keuze wel begrijpen. “Diede kan heel goed zingen en ze past wel in het plaatje”, geeft ze toe aan Het Laatste Nieuws. Maar voor Studio 100 is Celester dan weer niet zo mals. “Ik had het wel leuk gevonden als de finalisten ook op de hoogte werden gebracht”, herhaalt ze wel twee keer.

“Nu werden we niet op voorhand op de hoogte gebracht en moesten we het tegelijk met de rest van de wereld vernemen”, gaat Celester gefrustreerd verder. Bovendien had ze het ook wel fijn gevonden mocht Studio 100 háár gevraagd hebben als vervangster van Hanne, maar dat is dus niet gebeurd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws