Na pijnlijke breuk met Marijn heeft Candice uit 'Blind Getrouwd' heuglijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na pijnlijke breuk met Marijn heeft Candice uit 'Blind Getrouwd' heuglijk nieuws

Na pijnlijke breuk met Marijn heeft Candice uit 'Blind Getrouwd' heuglijk nieuws

Eén van de populairste ‘Blind Getrouwd’-koppeltjes aller tijden is niet meer. Candice Martens en Marijn Lenaerts gingen deze zomer helaas uit elkaar. Het is dus geen gemakkelijke periode geweest voor Candice, maar daar brengt ze nu zelf verandering in.

Candice is niet bij de pakken blijven zitten en neemt haar geluk in eigen handen. Ze is een tijdje geleden terugverhuisd naar Beveren en stelt nu vol trots haar nieuwste project voor. De ‘Blind Getrouwd’-deelneemster heeft er namelijk haar eigen prachtige pop-upwinkel ‘Fazenna’ geopend. Je kan de winkel nog tot eind deze maand een bezoekje brengen.

Candice mag nu voor het eerst in haar eigen winkel staan, maar haar kledinglijn is niet nieuw. Vorig jaar trok de lerares de schooldeuren achter zich dicht, waagde ze de sprong en opende ze haar eigen webshop. “Ik kom net van de boekhouder. Het is officieel, mijn zaak is aangevraagd. Ik start een eigen webshop”, schreef ze vorig jaar dolenthousiast op Instagram.

Op de webshop kan je haar kleurrijke collectie vrouwenkleren en accessoires kopen. “Mijn kleren zijn sexy, kleurrijk en allesbehalve saai. Dat zijn ook de uitgangspunten van mijn webshop. Zelf word ik er heel gelukkig en vrolijk van om leuke kleren te dragen, en dat gevoel wil ik doorgeven aan de mensen”, vertelde Candice er al over in Het Laatste Nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws