Na kersverse relatie kondigt Jani Kazaltzis opnieuw heuglijk nieuws aan TV en Radio
TV en Radio

Na kersverse relatie kondigt Jani Kazaltzis opnieuw heuglijk nieuws aan

Na kersverse relatie kondigt Jani Kazaltzis opnieuw heuglijk nieuws aan

Vorige week was Jani Kazaltzis nog in de wolken toen hij zijn relatie met zijn nieuwe vriend Jens Fissers, een 33-jarige Antwerpse influencer, aankondigde. Het leven lacht hem toe, want ook op werkvlak zit het mee.

“Mijn hoogtepunt van …2022 Ik ben van ‘t straat", zei Jani Kzaltzis vorige week nog in ‘Vrede op aarde’. “Ja, ik heb een vriendje.” Maar ook 2023 begint met een hoogtepunt. De presentator is binnenkort niet alleen te zien in ‘Viva la Feta’, maar krijgt deze zomer een gloednieuw eigen programma op Play4. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Voor het gloednieuwe dagelijkse zomerprogramma gaat Jani op zoek naar beste vrienden die bij elkaar in de buurt wonen en elkaar op een bijzondere manier willen verrassen. De presentator laat de vrienden twee dagen van huis te wisselen en één kamer volledig onder handen nemen en opnieuw inrichten.

De nieuwe reeks is gebaseerd op het Britse ‘Changing rooms’, het bekendste make-overprogramma van het Verenigd Koninkrijk. Hoe het Play4-programma zal heten en wanneer het op de buis komt, is nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws