Slecht nieuws voor de fans van 'Thuis': "Wat is daar allemaal aan de hand?" TV en Radio
TV en Radio

Slecht nieuws voor de fans van 'Thuis': "Wat is daar allemaal aan de hand?"

Slecht nieuws voor de fans van 'Thuis': "Wat is daar allemaal aan de hand?"

‘Familie’ begon 2023 meteen met een dode én de exit van een vast personage, maar ook in ‘Thuis’ moeten de trouwe kijkers plots heel wat geliefde personages vaarwel wuiven. En dat gaat niet zonder de nodige commentaar.

Laten we ze snel even overlopen. Lowie wil alles op een rijtje zetten in Finland, Thilly is met de noorderzon vertrokken, de toestand van Veerle gaat snel achteruit en Nora en Waldek verhuizen binnenkort naar Zwitserland. Kort na de dood van Paulien lijkt het er dus op dat er straks maar liefst nog vijf personages uit de reeks verdwijnen.

“Paulien, Waldek en Nora, en nu nog eens Thilly en Lowie, precies grote leegloop bij ‘Thuis’”, uit een trouwe kijker zijn ongenoegen op Facebook. “Wat is daar toch allemaal aan de hand bij ‘Thuis’?”, “Ze vliegen als de vogeltjes”, “Straks schiet er niemand meer over”, “Echt jammer gewoon” en “De scenaristen hebben geen inspiratie meer zeker? Iedereen moet weg”, lezen we in de reacties.

De vraag is natuurlijk of al die personages effectief zullen verdwijnen. En of ze niet later terugkomen in het verhaal. “Het is moeilijk om daar een antwoord op te geven, want dan zou ik iets over het verdere verloop van het ‘Thuis’-verhaal moeten verklappen en dat kan natuurlijk niet”, zegt producer Hans Roggen in TV-Familie. “Wie dus wil weten wat er met welk personage precies gaat gebeuren, moet blijven kijken.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws