Toch geen liefde op 1e gezicht bij Björn in Boer zkt Vrouw? Cathy verklapt meer TV en Radio
TV en Radio

Toch geen liefde op 1e gezicht bij Björn in Boer zkt Vrouw? Cathy verklapt meer

Toch geen liefde op 1e gezicht bij Björn in Boer zkt Vrouw? Cathy verklapt meer

Vanavond kunnen we genieten van de tweede aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’. Vanavond leren boer Kevin en boer Jef hun aanbidsters kennen. Vorige week beten Raphaël, Stef en Cathy de spits af. En bij onze boerin leek het wel meteen héél erg goed te gaan.

Terwijl Raphaël en Stef minder in hun kaarten liet kijken, was er bij Cathy meteen één duidelijke favoriet. De boerin was meteen verkocht voor de charmes van Björn. “Vóór vandaag zou ik gezegd hebben dat ik niet geloofde in liefde op het eerste gezicht, maar nu begin ik daar toch aan te twijfelen”, glimlachte ze in ‘Boer zkt Vrouw’.

“Ik was toch even van mijn melk na die ontmoeting, geef ik toe. Ik ben naar een vertrouwenspersoon bij de productie gelopen: 'Wow, wat was dat?', zei ik”, lacht Cathy in Het Laatste Nieuws. De andere mannen zullen dus serieus hun best moeten doen om de boerin nog te overtuigen, lijkt het. “O, maar die moeten de boeken nog niet toe doen, hoor”, lacht ze. “Liefde op het eerste gezicht, zoals ik het in de aflevering noemde, was het niet helemaal. Eerder aantrekking op het eerste gezicht.”

De overgebleven kandidaten moeten hun hoop dus nog niet opbergen. “Meer mannen grepen mijn aandacht, hoor. Björn had de energie, maar Christophe was bijvoorbeeld heel lief, Dries mysterieus”, vervolgt Cathy. “Allemaal eigenschappen die me aantrekken.” Ze staat voor alle mannen open en ziet wel hoe het loopt. “Als je jezelf geen druk oplegt dat de ware hierbij móet zitten, is het vooral best leuk om te doen. Alles wat erbij komt, is mooi meegenomen”, besluit de boerin.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws