Chiara onthult meer over 'Big Brother'-exit: "Je verlaat het huis niet zomaar" TV en Radio
TV en Radio

Chiara onthult meer over 'Big Brother'-exit: "Je verlaat het huis niet zomaar"

Chiara onthult meer over 'Big Brother'-exit: "Je verlaat het huis niet zomaar"

Twee weken geleden heeft Chiara om privéomstandigheden halsoverkop haar koffers gepakt en de deuren van het ‘Big Brother’-huis achter zich dichtgetrokken. Tot grote shock van de kijkers en haar medebewoners. Op sociale media laat de Nederlandse nu opnieuw van zich horen.

Wat er precies aan de hand is, was niet duidelijk. Uit gesprekken tussen Jason en Michelangelo werd duidelijk dat Chiara door haar familie uit het huis werd gehaald. “Soms komt er verdrietig nieuws uit de buitenwereld en dan kan je niets anders dan beslissen het huis te verlaten”, richtte ‘Big Brother’ zich tot zijn bewoners. Uit een gesprek van Charlotte konden we dan weer opmaken dat er iets zou schelen met Chiara’s moeder.

Nu laat Chiara, zo’n twee weken na haar plotse vertrek, weten hoe het met haar gaat. “Mijn vertrek was in één woord: HEFTIG”, schrijft de ex-bewoonster op haar Instagramverhaal. “Ik had me hier mentaal niet op kunnen voorbereiden en ik heb daar best wel wat last van gehad”, geeft ze eerlijk toe. Bovendien geeft ze voor het eerst details prijs over haar thuissituatie.

“Naast afscheid nemen van het huis en de medebewoners kreeg ik ook slecht nieuws. Je verlaat het huis niet zomaar na zeven weken. Ik zal hier over een tijdje meer uitleg over geven. Voor nu kan en wil ik dat nog niet”, klinkt het. “Maar ondanks mijn situatie thuis, het vertrek en niet te vergeten de shitload aan haat gaat het prima met mij”, stelt Chiara de kijkers gerust. “Jullie geven me kracht en steun. Ik focus me op jullie. Bedankt dat jullie mij zien”, richt ze zich tot haar fans.

Bron: Instagram Stories

Chiara onthult meer over 'Big Brother'-exit: "Je verlaat het huis niet zomaar"

Populair

Laatste nieuws