'Club kaapte Diagne op de luchthaven weg voor iemand van RSCA hem zag' Sport
Sport

'Club kaapte Diagne op de luchthaven weg voor iemand van RSCA hem zag'

'Club kaapte Diagne op de luchthaven weg voor iemand van RSCA hem zag'

Club Brugge slaagde erin om Mbaye Diagne nog voor de neus van Anderlecht weg te kapen. Nochtans stond de spits dicht bij Anderlecht, want paars-wit stond zelfs klaar in de luchthaven om hem op te pikken.

"In het station wacht zowel een delegatie van Club Brugge als eentje van Anderlecht hem op", schrijft Het Nieuwsblad. "RSCA stuurt ook een mannetje naar de luchthaven van Zaventem om mensen uit zijn entourage op te halen, want officieus is de deal met Anderlecht helemaal rond."

"Alleen belde Club Diagne kort voor het instappen op de trein", vervolgt de krant. "Het spreekt duidelijke taal: "Wij willen je graag en bieden je Champions League-voetbal tegen Real Madrid, PSG en Galatasaray."

Diagne kiest vervolgens voor Club Brugge. "Bij aankomst in Brussel wordt hij - gelukkig voor hem - eerst gespot door de Brugse chauffeur. Omdat Diagne de confrontatie met de Anderlecht-clan wil vermijden, leidt Club hem weg met een jas over zijn hoofd. Anoniem. De Brusselaars zoeken hem tevergeefs in het station, maar dan zit de aanvaller allang op de E40 richting Brugge", klinkt het nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws