Karel Van Eetvelt grijpt meteen fors in bij RSCA: 'Dit gaat hij veranderen' Sport
Sport

Karel Van Eetvelt grijpt meteen fors in bij RSCA: 'Dit gaat hij veranderen'

Karel Van Eetvelt grijpt meteen fors in bij RSCA: 'Dit gaat hij veranderen'

Karel Van Eetvelt drukt nu al zijn stempel bij RSC Anderlecht. Nadat Van Eetvelt eerder deze maand officieel in dienst trad bij paars-wit, grijpt hij meteen fors in.

"Fysiek zal hij wellicht niet aanwezig zijn op Anderlecht door de coronamaatregelen, maar dat verhindert niet dat Jo Van Biesbroecks opvolger Karel Van Eetvelt zijn stempel drukt", weet Het Laatste Nieuws. "De CEO, bijgestaan door 'extern raadgever' Wouter Vandenhaute, is van plan om de sportieve werking met Michael Verschueren en Peter Verbeke aan te pakken."

Het is de bedoeling dat Verbeke en Verschueren nauw gaan samenwerken. "Concreet zullen Verbeke en Verschueren een tandem moeten vormen. Verbeke zal instaan voor alles wat met sportieve aanwerving te maken heeft. Hij zal dus de scouting aansturen en in overleg met de technische staf de profielen van eventuele versterkingen uittekenen."

Financiële kant voor Verschueren

"De financiële kant zou de verantwoordelijkheid van Verschueren worden, die dus minder te zeggen zal hebben over welke voetballer bovenaan de verlanglijst staat. De onderhandelingen met targets zullen de twee in principe altijd samen voeren", besluit HLN.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws