Kevin De Bruyne gaat los op vakantie, Michèle Lacroix laat zich in bikini zien Sport
Sport

Kevin De Bruyne gaat los op vakantie, Michèle Lacroix laat zich in bikini zien

Kevin De Bruyne gaat los op vakantie, Michèle Lacroix laat zich in bikini zien

Kevin De Bruyne en zijn vrouw Michèle Lacroix genieten van een welverdiende vakantie op Ibiza. De twee werden recent gespot in de luxueuze Cala Bassa Beach Club, waar ze samen met hun vrienden en familie ontspannen in de zon.

De Bruyne droeg een witte zwembroek en een zonnebril, terwijl Lacroix een zwarte bikini droeg. Ze liet haar slanke figuur en zonnegebruinde huid zien, waardoor ze direct de aandacht trok van de aanwezige paparazzi.

Het stel geniet van hun tijd samen en lacht veel. De Bruyne is duidelijk opgelucht dat het seizoen voorbij is en hij kan eindelijk ontspannen. Hij heeft een goed seizoen achter de rug met Manchester City, maar hij liep ook een paar blessures op. Nu kan hij eindelijk zijn lichaam rust geven en zich voorbereiden op het volgende seizoen.

Einde seizoen

Lacroix is ook blij dat het seizoen voorbij is. Ze kon haar man niet vaak zien vanwege zijn drukke agenda. Nu kunnen ze eindelijk samen tijd doorbrengen en van elkaar genieten. Ze lijken het erg naar hun zin te hebben op Ibiza en ze maken veel plezier.

Populair

Laatste nieuws