Refaelov en Bölöni halen héél zwaar uit na uitschakeling Antwerp Sport
Sport

Refaelov en Bölöni halen héél zwaar uit na uitschakeling Antwerp

Refaelov en Bölöni halen héél zwaar uit na uitschakeling Antwerp

Royal Antwerp FC komt dit seizoen niet uit in de poules van de Europa League. In de laatste voorronde liep het compleet mis voor de oudste club van ons land. In het Koning Boudewijnstadion verloor The Great Old, na oerdomme rode kaarten voor Dieumerci Mbokani en Didier Lamkel Zé, met 1-4 van AZ.

Na de match haalden Lior Refaelov en trainer Laszlo Bölöni zwaar uit. "Wat er gebeurde noem ik zelfs niet een fout. Het is gewoon dom", spaart Refaelov zijn kritiek niet bij Sporza. "Van Mbokani verwacht ik dat hij zich veel beter gedraagt met al zijn ervaring. Ik kan me zelfs niet herinneren wanneer hij voor het laatst een tackle deed de laatste maanden. En dan opeens dat. Het was geen verantwoordelijk gedrag."

"Voor Lamkel Zé is het niet de eerste keer dat hij dit soort fouten maakt", gaat Refaelov verder. "Hij is een fantastische speler, maar sorry, dit was heel dom. Dit moeten we onszelf aanwrijven. Ik verwijt de ref niets. Ik verwijt het andere team niets. Dit was gewoon dom. We zullen mentaal oplapwerk hebben. Hopelijk raken we klaar voor de competitie."

"Als prof hoor je de regels te kennen"

Ook Bölöni begrijpt zijn spelers niet. "Of het door de emoties kwam? We moeten het misschien meer over stupidité hebben", zegt de Roemeen in Het Nieuwsblad. "Als prof hoor je de regels te kennen. Al begreep ik wel niks van zijn eerste gele kaart, van die voor Dieu evenmin. De ref floot maar in één richting, vandaar ook de frustratie bij de fans. De negen spelers op het veld hebben nog alles gegeven, maar het mocht niet zijn. Dit is heel moeilijk te verkroppen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws