Thibaut Courtois komt nu toch met nieuws over nationale ploeg na grote rel met bondscoach Tedesco

thibaut courtois
Thibaut Courtois heeft bevestigd dat hij zijn avontuur bij de Rode Duivels voortzet, ondanks eerdere twijfels over zijn toekomst. In een interview met een Canadees medium verklaarde de 31-jarige doelman dat hij nog steeds droomt van een wereldtitel.
De controverse ontstond nadat Courtois zijn kat had gestuurd naar de wedstrijd tegen Estland, uit ongenoegen over het feit dat hij niet als aanvoerder mocht optreden tijdens zijn honderdste cap tegen Oostenrijk in eigen land.
Nu hij echter vastbesloten is om door te gaan bij de nationale ploeg, rijst de vraag of hij na het incident zonder problemen kan terugkeren. De beslissing ligt nu in handen van bondscoach Domenico Tedesco, waarbij een gesprek tussen beiden waarschijnlijk onvermijdelijk is.

Wereldtitel

Courtois benadrukte in de Canadese pers dat de weg naar een wereldtitel geen gemakkelijke taak zal zijn, gezien het hoge niveau van de toplanden. Desondanks blijft hij vastberaden en blijft hij dromen van een glorieuze triomf voor België, vergelijkbaar met de sterke prestaties op het WK van 2018, waar ze de derde plaats behaalden.