Willy Sommers stort helemaal in na overlijden Sport
Sport

Willy Sommers stort helemaal in na overlijden

Willy Sommers stort helemaal in na overlijden

Willy Sommers, de Vlaamse zanger en presentator, is diep bedroefd na het overlijden van zijn voormalige collega Bea Van der Maat. Samen presenteerden ze de legendarische beginjaren van 'Tien Om Te Zien'.

Willy reageerde aangeslagen en emotioneel op het nieuws en zei tegen VTM: "Ik ben gecrasht toen ik het nieuws vernam. Ik kon niet meer praten". Hij omschreef Bea als een correcte, attente en lieve vrouw, altijd met een glimlach op haar gezicht. "We hadden een heel speciale band door ons werk. We zagen elkaar bijna wekelijks. Ik volgde wat in haar gezin allemaal gebeurde, zij had interesse in mijn gezin."

In 2007 ging het contact tussen de twee verloren. Bea trok zich terug uit de showbizz. "De laatste vijftien jaar hebben we elkaar niet meer gezien of gehoord. Zij had te kennen gegeven dat ze zich wat wou distantiëren van de showbizz. Het deed me dan ook heel veel plezier toen mijn platenfirma haar uitgenodigd had op één van mijn CD-voorstellingen. Zij heeft toen het eerst exemplaar overhandigd. Dat was in 2007 en dat was de laatste keer dat ik haar heb gezien”, aldus Willy.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws