Halfjaar na 'Blind Getrouwd': Joren Dumont maakt wel erg bijzondere belofte Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Halfjaar na 'Blind Getrouwd': Joren Dumont maakt wel erg bijzondere belofte

Halfjaar na 'Blind Getrouwd': Joren Dumont maakt wel erg bijzondere belofte

Joren Dumont heeft op sociale media een wel heel speciale belofte gemaakt. Aan het ‘Blind Getrouwd’-avontuur heeft hij dan misschien niet zijn droomvrouw, maar wel enkele vrienden voor het leven overgehouden. En daar heeft hij veel voor over.

Neem nu Brecht en Dziubi, de twee heren die er wel in geslaagd zijn getrouwd te blijven én Vlaanderens harten te veroveren. Het leverde hen zelfs een nominatie op voor de ‘Kastaars!’, de gloednieuwe Vlaamse mediaprijzen, in de categorie ‘Deelnemer van 2022’. En Joren wil maar al te graag dat zijn twee nieuwe vrienden straks met de award naar huis kunnen.

“Bon, mannekes, tijd voor wat propaganda”, schrijft de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer op zijn Instagramverhaal. “Als deze twee heerlijke klasbakskes een ‘Kastaar!’ winnen, zing ik op de Grote Markt van Antwerpen met mijn roze micro in mijn onderbroekske het liedje ‘Ik heb 3 haren op mijn borst, ik ben een beer’”, belooft hij plechtig. “Opgemaakt te Lennik op 16/01/2023. Getekend, Joren Dumont.”

Ondertekend en alles, er is geen weg terug. De boodschap is duidelijk: stemmen geblazen dus. Vandaag is de laatste dag dat je Brecht en Dziubi naar de overwinning kan helpen. De ‘Kastaars!’ worden op zaterdag 28 januari uitgereikt.

Bron: Instagram Stories

Halfjaar na 'Blind Getrouwd': Joren Dumont maakt wel erg bijzondere belofte

Populair

Laatste nieuws